Gastouder Judith - Gastouderbureau W-care
Plaats: Drachten

Buurt: Singels

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Werkzaam als: als gastouder

db5fed02-7e92-4829-aca8-64724dc40f26.jpeg 178 KB
Zoekt u een lieve, flexibele gastouder? zoek dan niet langer. Ik heb nog veel plek voor nieuwe kindjes!


Hallo ouders,

Mijn naam is Judith Kootstra, ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn man, zoontje van 1 jaar, hond en 3 katten in wijk de Singels in Drachten. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en ben sinds kort geregistreerd gastouder met kinder-EHBO diploma in mijn eigen huis.

We wonen in een kindvriendlijke buurt met veel speeltuinen en mogelijkheden om leuke dingen te gaan doen met de kinderen, ook hebben we een grote achtertuin waar we lekker kunnen spelen als het mooi weer is. Omdat ik een zoontje heb van 1 heb heb ik thuis veel baby/peuter speelgoed, maar ook boekjes, knutselspullen en spelletjes voor wat oudere kinderen. Ook heb ik een extra slaapkamer met ledikantje voor als er een kind tussen de middag een slaapje moet doen.

We hebben een hond, een lieve friese stabij die leuk met kinderen omgaat, maar uiteraard laat ik de hond nooit alleen met de kinderen. Ook hebben we 3 katten maar die gaan hun eigen gang, en als het druk is zullen ze zich niet zo veel laten zien

Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en dat ze zich zelf kunnen zijn, lekker kunnen spelen en een leuke tijd hebben hier.

Halen en brengen van school kan bijvoorbeeld vanaf de Sint. Lucas school of brede school de Drait

Bent u naar aanleiding van deze omschrijving benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? neem dan contact met mij of w-care op! u mag altijd langkomen voor een kennismaking 


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Drachten

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter