Gastouder Nicole - Gastouderbureau W-care
Plaats: Drachten

Buurt: de Folgeren, vrijburg, burmania, fennepark

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Werkzaam als: als gastouder

cdfbaca5-5931-44af-9705-6e37fee454a3.jpeg 70.6 KB
 
Mijn naam is Nicole Boerema - van Overbeek en ben 36 jaar. Samen met mijn man Harmen Boerema woon ik in de wijk De Folgeren te Drachten. Wij hebben samen 2 lieve zonen; Bjorn (november 2008) en Jorrik (juli 2012) en een geweldig hondje: Nova.

Na mijn opleiding MBO-verzorgende te hebben afgerond, ben ik 7 jaar met veel passie werkzaam geweest als kraamverzorgende. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan in het omgaan en verzorgen van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Na de geboorte van onze oudste zoon, werd merkbaar dat ik de onregelmatigheid die bij dit vak komt kijken, moeilijk kon combineren met ons gezin. Daarom heb ik ervoor gekozen een andere weg in te slaan. Mijn man is bakker en samen zijn wij Bakker Bart Noorderpoort begonnen. Samen zijn wij heel trots op het team dat wij hebben gevormd in de bakkerij. 
 
Toch merkte ik dat mijn hart nog altijd ligt bij het werken met kinderen. Ik wordt blij van de open, nieuwsgierige blik waarmee kinderen de wereld bekijken. Kinderen genieten van de kleine dingen en ik geniet met ze mee. Dat is de reden dat ik ervoor heb gekozen Gastouderopvang De Berenboot op te starten. 
 
Het beste kan ik mijzelf omschrijven als een enthousiaste, spontane en creatieve meid die rust uitstraalt wanneer dat nodig is. Binnen de opvang kan ik al mijn enthousiasme en creativiteit kwijt bij het ondernemen van activiteiten met de kinderen. Door spelletjes, knutselen en lichaamsbeweging wordt er ingespeeld op hun ontwikkeling. Geduld is daarbij erg belangrijk. Lukt het even niet? Dan blijf ik rustig, waardoor de kinderen geen druk voelen en het uiteindelijk toch beter gaat dan gedacht.
 
Om mijn deskundigheid aan te tonen ben ik in het bezit van: 
  • Diploma MBO-niveau 3 Verzorgende, 
  • EHBO Certificaat (eerste hulp aan baby’s en kinderen) 
  • Diverse certificaten op Pedagogisch en kwaliteitsgebied
  • VOG (verklaring omtrent het gedrag)
Kennis van de nieuwste kinderopvang en kwaliteitseisen staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom volg ik jaarlijks diverse bijscholingen, cursussen en workshops.
 


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Drachten

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter