Gastouderbureau W-care
Wie zijn wij

Wij zijn een ervaren en gedreven team werkzaam in de gastouderopvang. Het matchen van vraagouders en gastouders en daarmee de leukste kinderopvang tot stand brengen is ons doel. Korte lijntjes met onze ouders en gastouders waardoor wij snel kunnen handelen is waar wij goed in zijn. Duidelijke taal in hoe wij alle regels omtrent kinderopvang goed uitvoeren is wat je van ons kunt verwachten. Wij staan voor kwaliteit in gastouderopvang en dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden.


Mijn naam is Ellen Woelk, samen met mijn twee kinderen woon ik in Heerenveen. In 2007 ben ik W-care gestart. In al die jaren heb ik al veel veranderingen mee mogen maken. De verdere proffesionalisering van gastouderopvang vind ik daarin de mooiste. Je ziet ten opzichte van een aantal jaren geleden dat gastouders zich meer en meer in de markt zetten als zelfstandig ondernemers met een visie en een doel. Hier mijn steentje aan bijdragen is wat ik graag doe. In mijn vrije tijd reis ik graag of spreek ik graag af met vriendinnen.
Mijn naam is Nienke Spaan en werk sinds 2013 als bemiddelingsmedewerker en pedagoog voor gastouderbureau W-care.
Op dat moment wilde ik zelf gastouder worden. Na een oriƫnterend gesprek met Ellen, vroeg ze of ik het ook leuk vond om op kantoor te komen werken. Dat leek me heel interessant en nog steeds werk ik er met veel plezier. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag aan het werk. De afwisseling, het contact met (gast)ouders en mijn eigen afspraken inplannen is een hele fijne combinatie met mijn eigen gezin. Ik woon samen met mijn partner en onze vier zoons vlakbij Joure. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en tennissen. In vakanties zijn wij op campings te vinden door heel Europa heen. Ik zie/spreek jullie graag tijdens onze afspraken.