Gastouderbureau W-care
Gastouder worden

Wij zoeken jou!!

Heb jij voldoende tijd, enthousiasme en ervaring met kinderen? Zie jij het als een uitdaging om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling? Heb jij oog voor wat kinderen bezig houdt? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken. 

Waarom zou ik gastouder willen worden? 

·         Je bepaalt je eigen werkdagen en tijden. Met dit werk heb je de luxe om je werkdagen en tijden in te vullen. Dus wil je drie dagen per week? Of liever een hele week? Alles is mogelijk

·         Het is professionele en kleinschalige opvang. Je bent geen oppas maar de professional die kinderen begeleidt. Het verlengstuk van hun thuissituatie

·         Er is veel vraag naar jou. Krapte binnen de kinderopvang en zeker gastouderopvang, maakt dat er meer dan voldoende werk is.

·         Als gastouder heb je veel vrijheid. Ga je lekker naar buiten spelen of ben je in en om huis bezig. Ga een dagje eropuit of organiseer een filmdag! Jij kijkt naar je bezetting en naar je opvangkindjes en bepaalt hoe de dag er uit komt te zien.

·         Geen enkele dag is hetzelfde. Vier je de ene keer een verjaardag dan knutsel je de volgende dag iets leuks. Weer een andere dag sta je de geitjes te voeren bij de kinderboerderij.

·         Gastouder zijn is goed te combineren met de zorg voor je eigen gezin. Een fijne baan waarbij je geen opvang hoeft te regelen voor je eigen kinderen.

·         Als gastouder kun je een prima inkomen genereren. Stel dat je als gastouder vier dagen per week 5 kinderen zou opvangen gedurende 8 uren per dag. Dan zijn jouw verdiensten per maand al snel richting de € 3.500 tot € 4.000 bruto per maand. Na aftrek van belastingen houd je dan nog altijd een leuk salaris over.

·         Je hebt veel persoonlijk contact met ouders en kinderen. Doordat de opvang bij jou thuis plaatsvindt of bij de vraagouder is er veel 1 op 1 contact. Lijntjes zijn kort en veel is bespreekbaar.

·         Je wordt enorm gewaardeerd. Ouders en kinderen zijn enorm blij met jou. Kinderen willen zelfs soms niet eens naar huis omdat ze het zo naar hun zin hebben bij jou.

·         Werken met kinderen is nou eenmaal een feestje!!

 

Ben jij enthousiast geworden over het werken met kinderen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 


Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter


Waarom Gastouderbureau W-care

Groot aanbod gastouders

Gastouderbureau W-care heeft in heel Friesland een groot aanbod uitstekend gekwalificeerde gastouders.

Heldere communicatie

Wij houden van korte lijnen en communiceren daardoor snel en effectief met onze klanten en gastouders.

Eerlijke prijs

Onze tarieven zijn zo vastgesteld dat de gastouder een eerlijke prijs krijgt en de vraagouder niets te veel betaald.

Goed verzekerd

Wij werken samen met gastouders die het net als ons belangrijk vinden om verzekerd te zijn.

Vrije uren afname

U betaald voor de gereserveerde dagen en tijden van de gastouder. Dit betekent optimale vrijheid voor het inschakelen van een gastouder.

Spreekuren

Wekelijks bieden wij zowel gastouders als vraagouders de mogelijkheid in gesprek te gaan met onze pedagoog.