Gastouder Akkelien - Gastouderbureau W-care
Plaats: Drachten

Buurt: De Bouwen, Singels, Centrum

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Donderdag

Werkzaam als: als gastouder

Mijn naam is Akkelien en ik ben al ruim 35 jaar gelukkig getrouwd. Ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 28,27,21 en 16 jaar oud. De oudste 3 wonen en studeren elders in het land, alleen de jongste woont nog thuis. Dus je kunt wel zeggen dat ik ruime ervaring heb in het opvoeden van kinderen en ik heb dat ook  altijd als heel plezierig ervaren !!

Tot mijn 40e ben ik werkzaam geweest als medewerkster in een boekhandel. Vanaf 2000 heb ik het roer omgegooid en ben begonnen als gastouder. Ik vind het reuze fijn om voor de kleintjes te zorgen en tevens ook heel erg leuk en boeiend om hun ontwikkeling te volgen en daar ook daadwerkelijk een steentje aan mee te mogen dragen. Het gastouderschap brengt mij veel vreugde en het geeft ook veel voldoening wanneer ik de kinderen zichtbaar zie genieten !

Ik ben hartelijk, flexibel en zorgzaam maar ook duidelijk en consequent. Dagelijks een vast ritme, zoals vaste eet, fruit en slaapmomenten ( voor zover dit mogelijk is ) zijn bij mij zeker aan de orde. Ik ben van mening dat dit veel kinderen houvast en rust geeft.

Wij wonen in het centrum van Drachten in een ruime woning met een aparte speelkamer met veel speelgoed,boeken en knutselmateriaal. Tevens hebben wij een grote kindvriendelijke omheinde tuin met een speelhuisje, speeltoestel en divers buitenspeelgoed. Een echte tuin om je in uit te leven ! 

Rest mij nog te zeggen dat mijn uitgangspunten Geloof, Hoop en Liefde zijn. Ik GELOOF dat elk kind uniek is en ik HOOP bij te dragen aan een sterke en veilige basis voor ieder kind en daarbij is LIEFDE essentieel, zoals een kusje op de knie, een aai over de bol of een arm om je heen wanneer het soms even niet zo lekker gaat. Kortom een veilige, vertrouwde plek waar je mag zijn wie je bent en waar je gezien wordt. Ik heb een "groot hart" waar ieder kind WELKOM is !


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Drachten

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter