Gastouder Emine - Gastouderbureau W-care
Plaats: Drachten

Buurt: De Wiken

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Werkzaam als: als gastouder

 Mijn Naam is Emine, ik ben 34 jaar, moeder van een dochter en een zoon (6 en 5 jaar) en woon in Drachten, wijk de Wiken.

In 2008 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Sociaal- Pedagogische Medewerker Kinderopvang niveau 3. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens BPV. Mijn stages heb ik gedaan bij een kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken binnen de kinderopvang. Ik heb hier ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en tussendoor invalwerk gedaan voor de buitenschoolse opvang. Daarnaast ben ik bekend met het volgen van de ontwikkelingsfasen van de kinderen en het opstellen van verslagen voor ouders.
Tijdens mijn werkervaring bij de kinderopvang heb ik een aantal cursussen gevolgd zoals, EHBO voor kinderen, Communicatie training ( Effectief communiceren met ouders), Triple P cursus (Positief opvoeden) en werkbegeleiders training.
Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Na 13 jaar is dat gevoel nog steeds niet verandert. Werken met kinderen is voor mij: spelen, zingen, dansen, boekjes voorlezen en creatief bezig zijn. Hier beschik ik allemaal over, zodat ik de kinderen kan vermaken.
Het is vooral leuk om met kinderen te werken, omdat je dan een deel uit maakt van de ontwikkeling van het kind. Zo zie je de kinderen groeien in alle ontwikkelingsfasen. 
 We beschikken over een ruim (hoek)huis met een groot tuin waar uw kind heerlijk kan spelen. Ook zijn er genoeg aparte slaapplaatsen voor de kinderen die nog een slaapje nodig hebben. Ik ben een lieve en zorgzame gastouder. Ik kijk naar de behoeften van uw kind, wat uw kind nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat de kinderen, maar ook de ouders zich op hun gemak voelen. En dat de ouders met een tevreden gevoel hun kind bij mij laten. Ik ben in het bezit van een rijbewijs, dus kan overal makkelijk komen.
Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Ben u op zoek naar een gastouder in Drachten? Dan hoor ik het graag van u!
Hartelijke groet, Emine


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Drachten

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter