Gastouderbureau W-care

Werken als W-care franchise-nemer

In september 2019 is Lianne ten Brink officieel als franchisenemer in de Regio Midden Nederland gestart. Vanaf die datum werkt zij vanuit haar woonplaats Soesterberg om W-care midden een vliegende start te geven. Lees hier de ervaringen van Lianne ten Brink.
 
W-care franchise traject
Als franchisenemer ben je organisatorisch sterk en heb je een groot eigen verantwoordelijkheidsgevoel. Het is niet zomaar wat om een eigen netwerk van gastouders en ouders op te bouwen en dit vraagt wel het een en ander van je doorzettingsvermogen. Daarnaast wordt er ook het een en ander van je verwacht als het gaat om het inlezen in de wet en regelgeving van de kinderopvang. Deze branche is uitdagend, geen jaar is hetzelfde en ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Aan jou om je hier in te verdiepen en je in te lezen en je voortdurend bij te laten brengen aan alle ontwikkelingen.
Al het andere -zoals kennis over de branche, het omgaan met onverwachte ontwikkelingen en de werkwijze van W-care komt tijdens het opstarttraject aan bod. Middels meewerkdagen wordt je meegenomen in het werken als bemiddelingsmedewerker en alles wat er bij komt kijken. Je wordt ingewerkt in het digitale administratie systeem van W-care. Verder maak je gebruik van alle protocollen en documenten die W-care in het verleden maar ook in de toekomst opstelt.
Jij hoeft je dus alleen te richten op het opbouwen van je netwerk en het koppelen van de leukste gastouders en ouders aan elkaar.
Parallel aan het opstarttraject loopt de registratie van de franchisenemer -en vestiging- in het Landelijk Register voor Kinderopvang. Pas nadat deze definitief is, gaat de opgeleide franchisenemer van start. Uiteraard begeleiden wij je bij iedere stap.

Jouw mogelijkheden in de regio?
Op dit moment heeft ons opvangnetwerk in verschillende regio’s nog ruimte voor een enthousiaste franchisenemer. Bruis jij van de energie én lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen? Kijk dan op www.w-care.nl.
Een franchise gastouderbureau kan verstandig zijn als jij je alleen wilt richten op het werk wat je belangrijk vindt, namelijk het bemiddelen tussen vraagouders en gastouders.
Dus vind jij het lastig om wet en regelgeving te verwerken naar praktisch uitvoerbaar beleid? Heb jij een klein startend gastouderbureau en mis jij het sparren met collega’s? Of zit je net op de wip dat je systemen aan zou moeten schaffen die jou ondersteunen in je dagelijkse werk maar is dat allemaal net te kostbaar? Praat eens met ons en kijk wat wij voor jou kunnen doen.


Welkom bij gastouderbureau W-care

Gastouderbureau W-care koppelt de leukste gastouders aan allerlei gezinnen in Nederland. W-care staat bij haar klanten bekend om onze korte lijnen, heldere en open manier van zaken doen, maar vooral de wijze waarop kwaliteit en prijs goed bij elkaar horen.Ik zoek een gastouder


Waarom Gastouderbureau W-care

Groot aanbod gastouders

Gastouderbureau W-care heeft in heel Friesland een groot aanbod uitstekend gekwalificeerde gastouders.

Heldere communicatie

Wij houden van korte lijnen en communiceren daardoor snel en effectief met onze klanten en gastouders.

Eerlijke prijs

Onze tarieven zijn zo vastgesteld dat de gastouder een eerlijke prijs krijgt en de vraagouder niets te veel betaald.

Goed verzekerd

Wij werken samen met gastouders die het net als ons belangrijk vinden om verzekerd te zijn.

Vrije uren afname

U betaald voor de gereserveerde dagen en tijden van de gastouder. Dit betekent optimale vrijheid voor het inschakelen van een gastouder.

Spreekuren

Wekelijks bieden wij zowel gastouders als vraagouders de mogelijkheid in gesprek te gaan met onze pedagoog.