Gastouder Esther - Gastouderbureau W-care
Plaats: Drachten

Buurt: Folgeren

Beschikbaar: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag

Werkzaam als: als gastouder

8804159a-fa7f-4e06-a935-09ab445450e0.jpg 83.9 KB
Mijn naam is Esther. Ik ben 26 jaar oud en sinds februari 2016 mem van een zoon Finn. Samen met mijn vriend wonen wij in Drachten in de wijk de folgeren.

Met 4 jaar werkervaring in de kinderopvang en 3 jaar ervaring als gastouder bij een gezin thuis leek het mij nu heel erg leuk om mijn eigen opvang thuis te beginnen. Het werken met kinderen zit echt in mijn hart en ik vind het fijn een kind een tweede thuis te kunnen bieden. Juist het kleinschalige van een gastouder vind ik fijn omdat daar alle "dagelijkse" dingen voor de kinderen gewoon door gaan. Een verleng stukje van thuis. Even een boodschapje doen of naar de speeltuin wandelen. Lekker (buiten) spelen of juist gezellig samen een activiteit doen zoals knutselen, puzzelen, spelletjes doen of boekjes lezen. Niks moet, alles mag.

Wel vind ik het belangrijk een bepaald dag ritme aan te houden qua eet en drink momenten en slaapjes van de kleine kinderen. Voor de hele kleintjes probeer ik zoveel mogelijk het ritme van thuis over te nemen. 

Ik ben er van overtuigd dat elk kind zich ontwikkelt op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Mijn streven is om het kind als individu daarbij zo goed mogelijk te helpen door te kijken naar de behoefte van het kind. Ik vind het belangrijk het kind een veilig en vertrouwde omgeving te bieden, waar het ten aller tijde zichzelf kan en mag zijn.

 
Tweetalig Fries/Nederlands

Dagen en tijden in overleg

Kosten €5.25, per kind, per uur dit is inclusief eten, drinken, tussendoortjes 

exclusief avondmaaltijd, luiers+billendoekjes en flesvoeding 


Wil jij vrijblijvend een kijkje nemen bij deze gastouder?

Neem contact met ons op

Terug naar het overzicht van Drachten

Gastouder zoeken

Ben je op zoek naar een gastouder of nanny? Onze gastouders bij jou in de buurt stellen zich graag aan je voor!

Gastouder of nanny zoeken

Snel naar

W-care op social media

Gastouderbureau W-care op Facebook Gastouderbureau W-care op Twitter